Spinningmarathon tvv vakantieweek voor chronisch zieke kinderenimages

Vrijdag 21 april 2017
Iedereen welkom in het jeugdcentruim Zuiderlaan 46, 8790 Waregem

We gaan van start van 18u-19u, 19u-20 en van 20u-21u
Max. 60 deelnemers per uur
€10 per deelnemer

Graag vooraf inschrijven via mail (naam en uur) op spa@uzgent.be

Inschrijving is definitief na overschrijving op rekeningnr BE41 7310 2609 6510 (vermelding spinningmarathon en naam deelnemer)

In samenwerking met Bike-fun

 

INFO VAKANTIEWEEK

De Specialistische Pediatrische Afddeling (SPA) van het Kinderziekenhuis Prinses Elisabeth UZ Gent organiseert jaarlijks een vakantieweek voor chronisch zieke kinderen. We willen deze kinderen die niet in aanmerking komen voor de vele klassieke vakantieformules, een onvergetelijke ervaring bieden, weg van het ziekenhuisleven en van de dagelijkse zorgen. Het geeft hun ouders, broers, zussen en mantelzorgers ademruimte zodat ze meer tijd kunnen vrijmaken voor zichzelf en voor de andere leden van het gezin. Ook zij moeten de kans krijgen om opnieuw op krachten te komen zonder zich zorgen te maken. Hun kind wordt tijdens de vakantie immers begeleid door een team van vertrouwde en enthousiaste ziekenhuismedewerkers.
De vakantie moet plaatsvinden in een veilige omgeving met gepaste infrastructuur en permanente medische zorg op maat. Het vraagt ook een goede organisatie met animatieprogramma’s en spelbegeleiding.
We zijn daarvoor op zoek naar ondersteuning. Dankzij de broodnodige hulp van sponsors en sympathisanten kan eendroomvakantie voor onze chronisch zieke kinderen werkelijkheid worden!