Klaar voor 2018!
Op zondag 28 oktober 2018 vindt de 2e editie van de Pauwels Consulting Ghent Marathon plaats. De 1e editie werd heel positief onthaald en bracht ruim 7.000 lopers naar Gent. Voor de 2e editie is de uitdaging nog groter. Marathonman Stefaan Engels, bezieler en gezicht van de Pauwels Consulting Ghent Marathon, koestert de ambitie om de grootste internationale marathon van België te worden en de hoop om de properste marathon van de wereld te worden. DOE MEE – ZET JE SPORTIEF DOEL EN SCHRIJF JE NU IN
ONZE FOCUS: DE BELEVING PRIMEERT, KWALITEIT VOOROP, HET FAMILIEGEBEUREN, NIEUW GROEN LOOPPARCOURS, EEN GROOT LOOPFEEST VAN START TOT FINISH, GOEDE BEGELEIDING DOOR MYCOACH MARATHONMAN

Inschrijven via www.ghentmarathon.be
Als je wenst mee te lopen in een T-shirt van KADEE: graag via deze link aanmelden: https://ntx.lv/2MQbUJP